מה קורה כשמישהו חוסם אותך בוואטסאפ
מישהו חוסם אותך בוואטסאפ? אין ספק, ווטסאפ היא יצירה מדהימה ומופלאה. זהו הגביע הקדוש של אפליקציות העברת הודעות מהירות. אבל לפעמים זה גם יכול להיות מעצבן. לדוגמה, כאשר מותגים מתחילים לשלוח דואר זבל באמצעות מבצעים שלהם או שאדם שולח טקסטים לא רצויים.
במצבים אלה, טוב להשתיק את אנשי הקשר הללו. עם זאת, בהחלט אי דימת איש קשר. אם זה המקרה, תוכל לחסום את איש הקשר, מכיוון שחסימה של מישהו שונה לגמרי ואז השתקה בדרכים שונות.
אבל האם ידעת מה קורה אחרי שחסמת מישהו בוואטסאפ? האם אותו אדם חסום יכול להתקשר אליך או להציג את תמונת הפרופיל שלך? אם אתה רוצה לדעת את התשובה לכל השאלות האלה, צלול למטה!
מישהו חוסם אותך ב- WhatsApp -> בדוק את הרשומה הקודמת ב- Whatsapp

חסימה של מישהו לא יכולה להשפיע על הודעות הטקסט הקודמות שלו או על קבצי המדיה שהרי הם יישארו בנייד עד שתסיר אותם ידנית.
הודעות טקסט חדשות
אם אתה רוצה לשמור על דברים פרטיים, WhatsApp לא יכולה להראות את זה שנחסם. לפיכך, האדם החסום עדיין צופה בתיבת ההקלדה ושולח הודעה, אך לא ניתן לשלוח אליך את ההודעות.
אחרי שתחסמו מישהו, תוכלו גם לאבד את היכולת ליצור איתו קשר בוואטסאפ. ואם אתה רוצה לשלוח הודעה, WhatsApp תתריע בפניך שאתה רוצה לבטל את החסימה של אותו אדם קודם.
גיבוי והצגת איש קשר חסום
לאחר ביטול החסימה של איש קשר, ההודעות שהתקבלו במהלך חסימת החשבון אינן יכולות להופיע בנייד שלך. אינך יכול לאחזר הודעות אלה.
אם אנו מדברים על חסימה וביטול חסימה, אולי אינך יודע ששירותי VPN כגון NordVPN מאפשרים לך לבטל חסימה של שירותים שעשויים להיחסם באמצעות ספקי האינטרנט שלך. כמו כן, זה עוזר לך להישאר אנונימית באינטרנט. אנחנו ממליצים NordVPN על רשת השרתים העצומה והגנת האבטחה שלה.
לקרוא קבלות
אם אתה רוצה לסכם, WhatsApp מציעה שלושה סוגים של קרציות או סימני ביקורת להצגת קבלת הודעה. סימן אפור בודד מראה שההודעה נשלחה. אבל סימן הסימון האפור הכפול פירושו שההודעה נמסרה, והסימון הכחול הקטלני אומר שההודעה נקראה על ידי מישהו.
כאשר אדם חסום שולח לך הודעה, אותו אדם יראה סימן סמן אפור יחיד כאשר ההודעה לא תועבר אליך.
אין שיחה או שיחה
כמו כן, האדם החסום עדיין מתקשר למספר הוואטסאפ שלך, אך וואטסאפ אינה יכולה להתריע על כך. כלומר, לא תהיה שום שיחה נכנסת מצדך. כמו כן, לא תתקשר לאיש קשר חסום עד שתבטל את החסימה של אותו איש קשר.
סטטוס: מקוון ונראה לאחרונה
ישנם שני סוגים של סטטוס בוואטסאפ: נראה לאחרונה או מקוון. אחרי שאתה פעיל ב- WhatsApp, כלומר כאשר האפליקציה פועלת בחזית, אנשי הקשר שלך ב- WhatsApp יראו את הסטטוס שלך במצב מקוון. הסטטוס שנראה לאחרונה יראה את הפעם האחרונה בה האדם השתמש ב- WhatsApp. אמנם אתה יכול להשבית את הסטטוס שנראה לאחרונה, אך אינך יכול לכבות את הסטטוס המקוון.
אך לאחר שתחסום מישהו, הם לא יוכלו לראות מתי אתה מחובר. אזור הסטטוס בתחתית שמך בשרשור הצ'אט יופיע ריק. זה יכול להישאר נכון גם מהצד שלך. פירוש הדבר שאתה גם לא יכול להציג את הסטטוס המקוון שלהם.
חסימת מישהו מבטל את היכולת לראות את האחרון שנראה. שניכם לא יכולים לראות זה את זה שנראה לאחרונה.
תמונת פרופיל:
בכל פעם שתחסום מישהו, הם לא יוכלו להציג את תמונת הפרופיל שלך, ולא, הם יראו את תמונת פרופיל WhatsApp המוגדרת כברירת מחדל עבור איש הקשר שלך.
עם זאת, תוכל גם להציג את עדכוני תמונת הפרופיל הנוכחית והעתידית של האדם החסום עד שהם גם יחסמו אותך.
אודות ומעמד
ובכן, WhatsApp מציעה גם את הגדרות הפרטיות או האבטחה לסיפורי סטטוס ארעיים. אם אתה חוסם מישהו, אותו אדם לא יכול להציג את הסיפורים או את הסטטוס שלנו.
באופן דומה, סטטוס הטקסט שלך או About יוסתרו מאיש הקשר החסום. כמו כן, מידע אודותיהם יהיה גלוי לך. אתה יכול להציג את כל השינויים שנעשו בו.
קבוצות שונות
ובכן, קבוצות צ'אט נותרות לא מושפעות לאחר שתחסום מישהו. זה אומר ששניכם תוכלו להציג הודעות מהקבוצות הנפוצות שלכם.
האם אתה חושב שאיש קשר חסום הוסר מאנשי הקשר שלך
לא. חסימת איש קשר אינה יכולה להסיר אותו מרשימת אנשי הקשר שלך או מספר הטלפונים. כדי להסיר איש קשר, יהיה עליך למחוק אותו מרשימת אנשי הקשר בטלפון שלך.
לא נפגשה מצלמה
מישהו חוסם אותך בוואטסאפ -> כיצד:
אם אתה רוצה לחסום מישהו בטלפון הנייד שלך, לחץ על סמל שלוש הנקודות הממוקם בפינה השמאלית העליונה של WhatsApp. עבור אל הגדרות> חשבון> פרטיות> אנשי קשר חסומים. לחץ על סמל ההוספה ובחר את איש הקשר שברצונך לחסום.
ב- iPhone, עבור אל הגדרות> חשבון> פרטיות> חסום> הוסף חדש. לאחר מכן בחר את איש הקשר שברצונך לחסום. אם ברצונך לבטל את החסימה, חזור על השלבים והסר את איש הקשר מהרשימה החסומה.
אם ברצונך לחסום מספרים לא ידועים, עבור לצ'אט ולחץ על האפשרות חסום.
בדוק מי חסם אותך ב- Whatsapp
אין דרך ישירה או אפליקציה שמאפשרת לבדוק את האנשים שחסמו אותך. עם זאת, אם אתה חושב שמישהו חוסם אותך, אז הגיע הזמן לבדוק משהו שקורה כשמישהו חוסם אותך.
בתחילה, הסטטוס המקוון או האחרון שנראה ייעלם. לאחר מכן, תקבל סימון בודד להודעות שלך, ולבסוף, אינך יכול להציג את תמונת הפרופיל של איש הקשר. אם כולם יתממשו, זה עשוי להראות שאתה חסום.
דרך חלופית לבדוק שנחסמת היא ליצור קבוצה ולהוסיף לה את האדם הזה. אם אתה יכול להוסיף אותם בקלות, זה אומר שהם לא יכולים לחסום אותך. עם זאת, אם אינך יכול להוסיף אותם, אז רע לך שאולי נחסמת.
סיכום:
להלן כל מה שקורה כשמישהו חוסם אותך בוואטסאפ. בעוד שחסימה של מישהו זה די פשוט או קל. אבל זה צעד קשה להתעלם מהתקשורת עם מישהו. לא תוכל להיות מסוגל לאחזר את ההודעות שנשלחו או לסמן את תמונת הפרופיל של האדם החסום. אז תחשוב היטב לפני שאתה חוסם מישהו.
לשאלות ושאלות נוספות ספר לנו בסעיף ההערות למטה!
קרא גם:


