כיצד למחוק או לבטל חשבון פייסבוק?

ובכן, השאלה הזו כבר לא מפתיעה אותנו, שכן ראינו מחלוקות רבות סביב ענקית המדיה החברתית פייסבוק. עם זאת, ישנן סיבות רבות למחוק חשבון פייסבוק. או לעניין אישי בפרטיות מקוונת או פשוט בגלל שאתה רוצה לחסוך זמן על ידי חיסול עצמך. לכן, אנחנו כאן עם כמה שיטות פשוטות למחיקת חשבון הפייסבוק שלך.





כיצד לבטל או למחוק את חשבון הפייסבוק?

אם אתה חושב לעזוב את פייסבוק, אתה לא לבד. החששות הגוברים לגבי רשתות חברתיות שמשפיעות על הבריאות גורמות לאנשים להיות מוכנים לעזוב את הפלטפורמה. אתרי רשתות חברתיות כמו פייסבוק טובים לא רק לבריאות הנפש, הם גם מעכבים פרודוקטיביות לטווח ארוך. סיבות אפשריות נוספות לעזיבת פייסבוק הן בעיות אמון ופרטיות. עם זאת, במאמר זה, אנו נדריך אותך למחוק או לבטל את חשבון הפייסבוק שלך. אבל לפני שנתחיל, עלינו לדעת מה ההבדל בין מחיקה לביטול הפעלה של חשבון פייסבוק.



קרא גם: כיצד לתקן בעיה בהורדה של חנות Google Play בהמתנה

כיצד להפעיל הערת טעינה אלחוטית 8

מחיקה לעומת ביטול חשבון פייסבוק

מחיקת חשבון הפייסבוק שלך וכיבוי שלו הם שני דברים שונים. על ידי השבתת החשבון, תוכל להסתיר את הנוכחות המקוונת שלך בפייסבוק. בעוד שההסרה תסיר אותו לחלוטין מהפלטפורמה.



כיצד לבטל את התאמת שעון התפוח ללא טלפון ישן - -

למעשה, פייסבוק היא לא רק אוסף של תמונות ועדכוני סטטוס; זה הרבה יותר מזה! כל אנשי הקשר, החיבורים, האפליקציות והמשחקים הקשורים שלך. לכן, אתה צריך להיות ברור לגבי ההחלטה שאתה רוצה לקבל. אנו ממליצים לך לבטל תחילה את חשבונך ולבדוק אם איבדת משהו חשוב. מה קורה אם תאבד גישה לאפליקציה שמשתמשת בפייסבוק כשירות אימות? לכן, תמיד טוב להיות זהיר.



מה קורה לאחר השבתת חשבון FB שלך?

  • אתה יכול להפעיל מחדש את חשבונך כשתרצה לחזור.
  • אנשים לא יוכלו לראות את ההיסטוריה שלך או לחפש אותך בפייסבוק.
  • מידע מסוים, כגון הודעות שנשלחו, עשוי להישאר גלוי לאחרים.

מה קורה כשאתה מוחק את חשבון FB שלך?

  • לא תוכל להיכנס שוב לאחר השלמת המחיקה. נדרשים 30 יום להשלמתו.
  • ייתכן שיחלפו עד 90 יום למחוק לחלוטין את הנתונים המאוחסנים במערכות הגיבוי. עם זאת, המידע שלך לא יהיה נגיש בפייסבוק במהלך תקופה זו.
  • ייתכן שלחברים שלך עדיין תהיה גישה להודעות ששלחת לאחר מחיקת החשבון שלך.
  • עותקים של חומר ספציפי, כגון רשומות, עשויים להישאר במסד הנתונים של FB אך הם מנותקים ממזהים אישיים, כפי שצוין על ידי החברה.
  • החברים שלך עדיין יכולים לראות את שמך ברשימת החברים שלך. זה גלוי רק לחברים שלך ורק מרשימת החברים שלך.
  • עם זאת, מנהלי קבוצות יכולים להציג את הפוסטים והתגובות שלך, כולל שמך.
  • אם תחליט להשאיר את Messenger פעיל או להיכנס ל-Messenger כשאתה מבטל את חשבון FB שלך, Messenger יישאר פעיל. אתה יכול להשבית אותו מאוחר יותר בנפרד.

שים לב שפייסבוק תעכב את תהליך ההסרה 30 יום לאחר בקשתך. בקשת ההסרה תבוטל אוטומטית אם תיכנס שוב לחשבון ה-FB שלך לפני המועד האחרון.

השבת חשבון פייסבוק

עכשיו כשאתה יודע מה עושה השבתה, הנה השלבים לביטול ההפעלה של חשבון FB שלך:



  1. ראשית, לחץ על הקישור https://www.facebook.com/deactivate/ כדי לנווט ישירות לדף הביטול. או שאתה יכול גם לגשת לדף על ידי הקשה על התפריט הנפתח המשולש בפינה השמאלית העליונה. לאחר מכן, עליך לבחור 'הגדרות' ולבחור 'כללי' בסרגל הצד. עכשיו, לחץ על 'נהל את החשבון שלך' ולאחר לחיצה זו, האפשרות 'הפוך את חשבונך ללא פעיל'.
  2. לאחר השלמת השלבים הקודמים, תתבקש להזין מחדש את הסיסמה מטעמי אבטחה. עקוב אחר ההוראות ובצע את השלבים כדי לאשר את החלטתך.
  3. במקרה שאתה מתכנן לבטל את בחירתך, תוכל להפעיל מחדש את חשבונך פשוט על ידי כניסה עם דואר אלקטרוני וסיסמה. הפרופיל שלך ישוחזר לחלוטין.

קרא גם: כיצד לנער מכשיר כדי להדליק פנס באנדרואיד [ללא שורש]



מחק חשבון פייסבוק

לפני שנפרדים מפייסבוק, אולי כדאי להוריד נתונים. כדי לעשות את אותו הדבר, עבור להגדרות החשבון כמתואר בשלבים הקודמים. לאחר מכן, הקש על האפשרות 'המידע שלך בפייסבוק' והקש על 'הורד את המידע שלך'. בחר את הדברים שאתה רוצה בקובץ שלך והמשך ביצירה והורדה של הקובץ. אנו ממליצים גם לנתק את כל האפליקציות והשירותים מהחשבון שלך.

יום הולדת לשנות מזהה תפוח

כעת לאחר שעשית זאת, בצע את השלבים הבאים כדי למחוק לצמיתות את חשבון FB שלך:

  1. לחץ על התפריט הנפתח המשולש בפינה השמאלית העליונה של אתר האינטרנט של פייסבוק ובחר
  2. בחר באפשרות 'המידע שלך בפייסבוק' בסרגל הצד השמאלי. כעת הקש על האפשרות 'מחק את החשבון והמידע שלך' . על ידי המשך, תתבקש להוריד את הנתונים. עשה זאת אם עדיין לא עשית זאת ולחץ 'מחק חשבון'.

אם תשנה את דעתך תוך 30 יום מהבקשה להסרת החשבון, תוכל להתחבר שוב עם מזהה הדוא'ל והסיסמה כדי לבטל את התהליך. לחלופין, כל הנתונים שלך יימחקו לצמיתות מהפלטפורמה ולא תוכל לגשת אליהם מאוחר יותר.