כיצד למחוק הודעה שנשלחה ב- Snapchat
Snapchat היא אפליקציה המבוססת על מידע זמין זמני. תוקף הסיפורים שלך פג ותוקף הודעות הצ'אט שלך פג. זה מה שמניע את המעורבות עם משתמשי האפליקציה. אם אינך מקיים אינטראקציה עם התוכן כאשר הוא זמין, ייתכן שלא תוכל לעשות זאת מאוחר יותר. Snapchat הוסיפה תכונה חדשה לצ'אט שלך המאפשרת לך למחוק הודעה שנשלחה ב-Snapchat. עובד עם שרשורי צ'אט אחד על אחד ושרשורי צ'אט קבוצתיים.
הנה איך למחוק הודעה שנשלחה ב- Snapchat.
כיצד למחוק הודעה שנשלחה ב- Snapchat
תחילה עליך לעדכן את אפליקציית Snapchat לגרסה העדכנית ביותר הזמינה. תכונה זו נוספה ופועלת באמצעות עדכון אפליקציה. זה גם אומר שאם החברים שלך משתמשים בגרסה קודמת של האפליקציה, ייתכן שלא תוכל למחוק הודעה שנשלחה בשרשור הצ'אט.
להזמין אתרי סיקור בלבד
- לאחר עדכון האפליקציה, שלח הודעה לאיש קשר שיודע שאתה מפעיל את הגרסה העדכנית ביותר של האפליקציה.
- לחץ והחזק את ההודעה ששלחת זה עתה ותפריט יופיע.
- אמורה להיות לך אפשרות 'מחק' שם.
תכונה זו דורשת שיתקיימו מספיק תנאים כדי לתפקד. עם הבדיקות הראשוניות שלנו, כפתור המחיקה פשוט לא יוצג. כאשר אתה מוחק הודעה בפעם הראשונה, Snapchat אומר לך שהיא תנסה למחוק אותה מחבריך, עם זאת, היא לא תמיד יכולה לעשות זאת. האתר שלך גרוע באינטרנט או שגרסה קודמת של Snapchat היא הסיבה לכך שהביטול עלול להיכשל.
כאשר אתה מוחק הודעה, הפעולה מופיעה בצ'אט רק ממך, או שתראה את ההודעה 'מחקת צ'אט' מצידך, אולם חברך לא יראה את אותה הודעה בסוף.
קרא גם: הדפס ישירות מסמארטפון Android שלך
הדרך הטובה ביותר היא למחוק את ההודעה מוקדם ככל האפשר. אם חבר שלך ראה הודעה, אין דרך לשחזר אותה, מה שאומר שבצ'אט פעיל יש לך מעט מאוד זמן להגיב. עם צ'אטים קבוצתיים, יש לך קצת יותר מרווח. נראה שכל עוד כולם בקבוצה לא ראו את ההודעה, עדיין ניתן לשחזר אותה. הסקנו את זה על בסיס ההדגמה הקטנה ש-Snapchat מציע פונקציונליות חדשה. אם יש לך צ'אט קבוצתי עם 6 אנשים ושולחת הודעה שרק 3 או 4 ראו, עדיין תוכל לאחזר אותה.
avast גורם לשימוש במעבד גבוה
כיצד למחוק את כל ההודעות
האם אתה רוצה לחרוג מהודעה בודדת? אתה יכול גם למחוק את כל השיחה, פחות או יותר.
- ראשית, עבור למסך החברים.
- לאחר מכן, החזק את שרשור ההודעה שברצונך למחוק.
- יופיע תפריט מוקפץ.
- בחר עוד ולאחר מכן הקש על נקה היסטוריית שיחות.
פעולה זו תסיר את כל השיחה מהמסך של חברך. זה לא ימחק הודעות שנשלחו או שמורות, אבל זו דרך טובה למיין את המסך של החברים שלך כדי שתוכל למצוא ביתר קלות את השיחות החשובות ביותר.


