iOS 13 יאפשר לך להסיר את מיקום התמונות לפני שתשתף אותם

iOS 13 יאפשר לך להסיר את מיקום התמונות לפני שתשתף אותם





בכל פעם שאתה מצלם או מקליט וידאו עם ה- iPhone או ה- iPad שלך, קובץ זה מביא איתך מידע שקשור אליך, כגון קואורדינטות מיקום.



מה הבעיה? בהתחלה אף אחד, אבל אדם מוזר אולי יודע את כתובתו, למשל, אם תמונה שלו שצולמה בחדרו תיפול לידיה.

איתור עיר קצה של minecraft

כדי לתת לך שליטה רבה יותר על פרטיות המשתמשים, iOS 13 יביא לך אפשרות לא לכלול מיקום בתמונות ובסרטונים המשותפים על ידי iOS.



זה זמן רב היה אפשר לכבות את תכונת המיקום במצלמת iOS לפני אפילו צילום. הגדרות> פרטיות> שירותי מיקום> מצלמה ). עם זאת, לא תמיד אנו רוצים לעשות זאת, מכיוון שמידע זה שימושי ביישומים מסוימים. ה- iOS תמונות האפליקציה עצמה אוהבת להפריד את התמונות שלך לפי מקומות, וזה אפשרי רק אם בקבצים יש את פרטי המיקום.



IOS 13 יאפשר לך להשבית את המיקום של כל תמונה ספציפית, רק לצורך שיתוף. לפיכך, אינך צריך לכבות את פונקציית ברירת המחדל של המערכת ולעקוב אחר התמונות שלך.

פתיחת קובץ מספרים בחלונות

כשאתה משתף תמונה או סרטון, תראה קישור אפשרויות בראש החלון.



הסר פורטל מציאות מעורבת חלונות 10

כשתקיש עליו, תראה את האפשרות להסיר מידע מיקום מאותו קובץ. זה יוחל רק על התמונה שנשלחה על ידי השיתוף, מבלי לשנות את התמונה שתישאר באלבום התמונות שלך.



בדרך זו תשמר יותר על פרטיותך כאשר אתה משתף את התמונות והסרטונים שלך שם.

IOS 13 נמצא כעת בשלב הבדיקה ויש לשחרר אותו לקהל הרחב רק בספטמבר.

ראה גם: iOS 13 יאפשר לצלם צילום של דף שלם באתר