חסום משתמשים למחוק הודעות שנשלחו ב-Microsoft Teams

צוותי מיקרוסופט הוא אחד הכלים הפופולריים ביותר שעוזרים לצוותים לשתף פעולה מהבית. אתה יכול לתקשר באמצעות הודעות ישירות וקבוצתיות, ועידות וידאו עם חברי הצוות שלך ולשתף קבצים. אחרת זה ידרוש שימוש בשירות צד שלישי. במאמר זה, אנו הולכים לדבר על איך לחסום משתמשים לערוך ולמחוק הודעות שנשלחו ב-Microsoft Teams. בואו נתחיל!





Microsoft Teams מציעה לך גם את היכולת להתאים אישית את הממשק בהתאם לצרכי הארגון שלך. כמו גם לשלוח קישורי אורח ללקוחות שלך ולחברים המשתפים פעולה עבור גישה זמנית לפרויקטים שלך. אתה יכול אפילו לבטל הרשאות עריכת הודעות עבור חברי הצוות שלך. ואפילו להגביל אותם ממחיקת הודעות שנשלחו.



האם אתה מעוניין להשבית את המחיקה והמהדורה של הודעות שנשלחו ב-Microsoft Teams? אז נחת בעמוד הנכון. ריכזנו מדריך שלב אחר שלב שיעזור לך להשבית בקלות את מחיקת ההודעות בחשבון Microsoft Teams שלך.

זה יאפשר לך לשמור על התקשורת בין חברי הצוות שלך שקופה תוך יצירת סביבת עבודה שווה יותר. הבה נסתכל כיצד ניתן להשבית את מחיקת ההודעות ב-Microsoft Teams.



הסר הרשאה לערוך ולמחוק הודעות שנשלחו

  • ב-Microsoft Teams, בחר בתפריט Teams בחלונית השמאלית.
  • בחר את הצוות הרצוי שברצונך להשבית עבורו את מחיקת ההודעות ולחץ על ' 3 נקודות סמל התפריט לצד שמו.
  • בחר ' ניהול צוותים '. זה יעביר אותך לכרטיסיית העריכה של הצוות שלך.
  • מצא ובחר את ' הגדרות אפשרות ' כפי שמוצג להלן.
  • לאחר מכן גלול לתחתית עד שתמצא תיבת סימון שכותרתה ' תן לחברים את האפשרות למחוק את ההודעות שלהם '. בטל את הסימון בתיבת הסימון. יכולת מחיקת ההודעות מושבתת כעת עבור כל חברי הצוות שלך בצוות הספציפי הזה.

אם אתה לחסום משתמשים מלערוך ההודעות, בטל את הסימון התיבה של האפשרות ' תן לחברים את האפשרות לערוך את ההודעות שלהם '. עם זאת, משתמשים לא יכולים לערוך את ההודעות שלהם לאחר שנשלחו.



הסר את הרשאת עריכה או מחיקה של הודעות שנשלחו עבור כל הצוותים

אם אתה מחפש להשבית את מחיקת ההודעות עבור כל הצוותים שלך. לאחר מכן תצטרך לבצע את אותו הליך עבור כל צוות. אין דרך להשבית תכונה זו עבור כל הצוותים שלך בבת אחת.

מי יכול לערוך ולמחוק הודעות שנשלחו ב-Microsoft Teams

נו, הן המשתמשים האורחים והן המשתמשים החברים יכול לערוך או למחוק את ההודעות שנשלחו בצוות שלך ב-Microsoft Teams. אם תסיר את ההרשאה כפי שניתנה לעיל. אז זה יסיר את היכולת הן עבור המשתמשים האורחים והן עבור המשתמשים החברים בצוות זה.



איך לדעת אם הודעה נמחקה?

לא. עבור הנמענים, ההודעה שנמחקה מוסרת לחלוטין באופן מיידי. עבור השולח, הוא מוחלף בטקסט ' הודעה זו נמחקה ' וה לחצן ביטול. לחיצה שתחזיר את הודעת המחיקה.



איך לדעת אם הודעה נערכה?

כן, Microsoft Teams מציב את ' עָרוּך ' הערה מיד לאחר ההודעה. אבל זה לא יכול להדגיש את מה שנוסף או נמחק מההודעה. אתה גם לא יכול לראות את ההודעה המקורית.

סיכום

בסדר, זה הכל אנשים! אני מקווה שאתה אוהב את המאמר הזה מחק הודעות שנשלחו ותמצא אותו מועיל לך. תן לנו את המשוב שלך על זה. כמו כן, אם יש לכם שאלות נוספות הקשורות למאמר זה. אז יידע אותנו בקטע ההערות למטה. נחזור אליך בהקדם.

שיהיה לך יום טוב!

ראה גם: כיצד לזהות הודעה מזויפת בוואטסאפ