כיצד למחוק פרופיל פייסבוק - הדרכה

פייסבוק היא פלטפורמה פופולרית להפליא, עם למעלה משני וחצי מיליארד משתמשים פעילים מדי חודש. זה כמעט שליש מאוכלוסיית כדור הארץ כולה. אבל לא כולם נהנים להשתמש בפייסבוק. אנשים רבים לא אוהבים את הניטור והניתוח המתפשטים המופעלים על משתמשים ברחבי האינטרנט. אחרים פשוט לא נהנים לשתף תמונות ופוסטים ולא פרסמו בפייסבוק כבר שנים. מכל סיבה שהיא, רצון למחוק את הפרופיל שלך הוא נפוץ לחלוטין. מדריך זה יכסה כיצד למחוק את פרופיל הפייסבוק שלך לתמיד. במאמר זה, נדבר על מחיקת פרופיל פייסבוק - הדרכה. בואו נתחיל!





מחיקת הפרופיל שלך בדפדפן | מחק את פרופיל הפייסבוק



כדי למחוק את חשבונך, ראשית עליך לפתוח את הגדרות פייסבוק. ביישום האינטרנט בשולחן העבודה, עליך ללחוץ על סמל החץ למטה בפינה השמאלית העליונה ואז ללחוץ על הגדרות ופרטיות.

השתרשות סמסונג גלקסי s3

לאחר מכן, יהיה עליך לנווט לדף המידע שלך בפייסבוק דרך קישורי הניווט שמשמאל לדף. באפשרותך להתחיל את תהליך מחיקת החשבון על ידי לחיצה על השבתה ומחיקה.



למחיקת חשבונך בחר בחר מחיקה לצמיתות ולחץ על המשך למחיקת החשבון.



טיפ: אם אתה פתוח לאפשרות לחזור לפייסבוק בעתיד, או אם ברצונך להמשיך להשתמש במסנג'ר של פייסבוק, תוכל במקום זאת להשבית את חשבונך. חשבון מושבת יכול להמשיך להשתמש במסנג'ר של פייסבוק וניתן להפעיל אותו מחדש בכל עת.

המקור לחידוש ההורדה תקוע

מחק את פרופיל הפייסבוק

הדף הבא ייתן לך הזדמנות נוספת להשבית את חשבונך במקום זאת. קישור יסופק גם להורדת המידע שלך בפייסבוק, כגון התמונות וההודעות שהעלית. לאחר ששמרת נתונים כלשהם שתרצה, ובטוח שאינך רוצה להשבית את חשבונך במקום זאת, לחץ על מחק חשבון



המסך השני האחרון מחייב אותך להזין את הסיסמה שלך כדי לאשר שברצונך למחוק את חשבונך. הזן את הסיסמה שלך ולחץ על המשך כדי להמשיך לדף האחרון.



הדף האחרון מודיע לך שפייסבוק תשבית את חשבונך למשך שלושים יום לפני שתמחק אותו. במהלך תקופת ההשבתה שלושים יום, תוכל להפעיל מחדש את חשבונך כרגיל. לאחר שלושים הימים, חשבונך יימחק לצמיתות ולא ניתן לשחזר או להפעיל אותו מחדש. כדי להודיע ​​לפייסבוק כי ברצונך למחוק את חשבונך, לחץ על מחק חשבון.

להעביר זמן פופקורן לכרומקאסט

מחיקת חשבונך בנייד | מחק את פרופיל הפייסבוק

בנייד תחילת התהליך שונה במקצת. כדי לפתוח את הגדרות הפייסבוק שלך, עליך ללחוץ על סמל תפריט ההמבורגר בסרגל התחתון ואז ללחוץ על הגדרות תחת הגדרות ופרטיות.

לאחר מכן, עליך לגלול מטה בהגדרות לחלק המידע שלך בפייסבוק ולחץ על בעלות ושליטה בחשבון.

מדף הבעלות והבקרה על החשבון תוכלו ללחוץ על השבתה ומחיקה שלאחריה תהליך מחיקת החשבון ישקף את זה שביישום האינטרנט, המפורט לעיל.

המהיר ביותר עבור

בסדר, כל זה אנשים! אני מקווה שתאהב את המאמר הזה של מחק פרופיל פייסבוק ותמצא אותו מועיל עבורך. תן לנו את המשוב שלך בנושא. גם אם יש לכם שאלות נוספות הקשורות למאמר זה. אז יידע אותנו בסעיף ההערות למטה. נחזור אליך בהקדם.

שיהיה לך יום טוב!

ראה גם: כיצד להסתיר את המספר או את מזהה המתקשר שלך באייפון